top of page

Luottavaisesti synnyttämään 

synnytysvalmennus

sydän.png
Läpinäkyvä sydän2.png

Haluaisitko lähteä synnyttämään itseesi ja kehoosi luottaen? 

Ajatteletko, että synnyttäminen on luonnollinen tapahtuma, mutta et ihan tiedä, millä tavoin se voisi käytännössä toteutua?

Haluaisitko olla paremmin synnyttävän kumppanisi tukena?

Osallistu synnytysvalmennuskurssille ja opi, miten!
ashton-mullins-657698-unsplash.jpg

Luottavaisesti synnyttämään -kurssi on hypnosynnytysmenetelmään pohjautuva

viikonloppukurssi. Kurssilla opit, mitä synnytyksen aikana tapahtuu kehossa ja mielessä ja miten kehosi ja vauvasi toimivat yhteistyössä. Otat haltuun monia keinoja rentouttaa mieltä ja kehoa ja ymmärrät, miksi rentous ja turvallinen olo auttaa synnytystä etenemään turvallisesti. Opit rebozonkäyttöä raskausaikaan ja synnytykseen sekä Spinning Babies tekniikoita kehon tasapainottamiseen ja vauvan asennon korjaamiseen.

Kurssi auttaa sinua tekemään omia valintojasi synnytyksen suhteen. Kumppanina saat monia käytännön työkaluja synnyttäjän tukemiseen ja ymmärrät, miten tärkeä rooli sinulla on synnytyksessä. Kurssille kannattaakin tulla synnytyskumppanin kanssa - isän, puolison, doulan tai ystävän.  

Kurssi on noin 12 tunnin mittainen. Parhaan hyödyn valmennuksesta saat harjoittelemalla sen lisäksi itse hintaan sisältyvien rentoutusäänitteiden ja kirjallisen materiaalin avulla. 

Synnytysvalmennus pidetään pienryhmässä, joten saat varmasti henkilökohtaista opastusta. Kysy myös henkilökohtaista valmennusta tai kokoa tuttavapiiristäsi oma ryhmä! 

Ryhmävalmennuksen hinta on 290€/pari ja yksityisvalmennuksen 400€/pari. Hinnat sisältävät alv:n 24%. Kurssin voi maksaa osissa. 

Tarkista seuraavien kurssien ajat Facebookista ja ilmoittaudu mukaan! 

"Emman valmennus on kuin terapiaan tulisi. Ihanaa kun on paikka, jossa saa olla ihan oma itsensä."

bottom of page