top of page

Kerro, kuuntelen - synnytystarinan purkaminen

Kerro, kuuntelen on ohjattu menetelmä synnytystarinan käsittelemiseen ja purkamiseen. Tapaamisten aikana sinulla on mahdollisuus tulla kuulluksi ja kohdatuksi synnytyskokemuksesi kanssa ja saada sille empaattinen vastaanotto. Tapaamisessa luodaan keskustelun kautta mahdollisuuksia löytää uudenlaista ymmärrystä synnytykseen liittyen ja lisätä myötätuntoa ja lempeyttä. Synnytystarinan asettuminen omalle paikalleen elämänkokemusten joukossa voi alkaa. 

Kerro, kuuntelen pohjautuu  Pam Englandin Birth Story Listening -menetelmään. Siihen kuuluu lähtökohtaisesti kaksi 60 min mittaista tapaamista. Saattaa kuitenkin olla, että jo yksi tapaaminen aukaisee riittävästi solmuja. Synnytystarinan käsitteleminen on yleensä intensiivistä ja vahvojakin tunteita nostattavaa työskentelyä. Siksi tapaamiset tehdään ilman lasten läsnäoloa. 

 

Synnytystarinan muotoutuminen vie aikaa, ja sille kannattaa antaa aikaa. Kerro, kuuntelen -menetelmä soveltuu käytettäväksi vasta, kun synnytyksestä on kulunut vähintään useampia kuukausia. Jos tarvitset tukea synnytyskokemuksesi käsittelyyn pian synnytyksen jälkeen, sitä voidaan käsitellä toisin keinoin. Ota siis yhteyttä aina, kun siltä tuntuu, niin löydämme yhdessä sinulle sopivan avun. 

 

Hinta: 60 min 85€ 

Varaa oma aikasi  nettiajanvarauksesta: Flexio.fi / Kätilön vastaanotto 60 min tai soita. 

hello-i-m-nik-698722-unsplash.jpg
bottom of page